Üdvözöljük a Feedmark webhelyen

TÖBB MINT 41 ÉV TAPASZTALAT

Üdvözöljük a Feedmark-nál
Nincsenek tételek a kosárban.
Bezárás

25%-os kedvezmény ~23000Ft vásálás felett - Kattintson a részletekért! -

Szűrők
Keresés

One personalised supplement containing up to 7 different Feedmark products at perfect inclusion levels.


Bespoke All-In-One™

A Bespoke All-In-One™ egy egyszerű és kényelmes módja lova táplálásának, miközben időt és pénzt takarít meg. Ez lehetővé teszi, hogy egy olyan, mindenre kiterjedő készítményt hozzon létre, amely kimondottan lova igényeire lett szabva, és amelyben az összetevők mennyiségét és arányát mi pontosan kiszámítjuk, hogy lova minden tápanyagból a szükséges mennyiséget kapja.

Válasszon bármely bevált, kiváló minőségű termékünkből, hogy elkészíthesse lova egyedi keverékét! Az összes lovak számára kialakított takarmánykiegészítőből választhat.

Ha lova igényei megváltoznak, bármikor módosíthatja(vagy szüneteltetheti/törölheti) készítményét. A döntés az Ön kezében van!

A táplálkozási tanácsadóink által, és a szigorú minőségbiztosítási eljárásokat követve elkészített termékek a lehető legjobb minőségű táplálékot nyújtják lovának, egyedi igényeihez igazítva.

Fedezze fel a Bespoke All-In-One™ előnyeit...

 
 

Miért válassza a Bespoke All-In-One™-t?

Minden ló súlya, munkavégzése és táplálkozási igénye eltérő, így lova megérdemel egy olyan kiegészítőt, amely teljes mértékben az egyedi igényeihez lett kialakítva. A Bespoke All-In-One™ a precíz, személyre szabott táplálkozás új módja, amely számos előnnyel jár Ön és lova számára egyaránt.

 

Jobb táplálkozás...

Töltse ki online kérdéseinket lovával kapcsolatban, és válogasson jól bevált kiegészítőink széles választékából, hogy elkészíthesse lova személyre szabott takarmánykiegészítőjét! A Feedmark a választott kiegészítők mennyiségét optimalizálja, ezeket egyesíti, hogy minden szükséges tápanyag megfelelő szinten legyen jelen egyetlen kiegészítőben.

 

Költséghatékony...

Nem kell különböző kiegészítőket vásárolnia. A Bespoke All-In-One™ csökkenti a költségeket azáltal, hogy egyetlen keverékben biztosítja a lova számára szükséges összes támogatást. Ráadásul mindig (akár 40%) kedvezmény is van. A Bespoke All-In-One™ árát mindig a kiválasztott kiegészítőkből és lova adataiból számítjuk.

 

Kevesebb csomagolás...

Mivel lova az összes szükséges tápanyagot egyetlen táplálékkiegészítőből fogja megkapni, nem kell több vödröt és edényt kerülgetnie.

Az első Bespoke All-In-One™ vödörben érkezik, amelyen szerpel lova neve és fényképe. Ezt követően minden hónapban (újrahasznosítható papír) zsákban küldjük, amelyből áttöltheti a készítményt a vödörbe. Így Ön is hozzájárulhat a műanyag-felhasználás csökkentéséhez.

 

Időt takarít meg...

Nem kell több kiegészítővel szenvednie, hiszen a Bespoke All-In-One™-nal csupán egyet kell lova takarmányához kevernie. Ráadásul még egy egyszerű adagolási útmutatót is biztosítunk Önnek. Pontosan kiszámoljuk, hogy milyen időközönként és milyen mennyiséget kell etetnie.

A Bespoke All-In-One™-on szerepel lova neve és fényképe, így könnyen azonosítható takarmánytárolóban. Az összetevők listáját közvetlenül lova táplálkozási tanácsadója küldi el Önnek e-mailben, és a címkén található QR-kód beolvasásával bármilyen okostelefonnal, bárhol elérhetővé válik.

 

Ingyenes kiszállítás...

Extra gyors és ingyenes kiszállítással már 3-5 napon belül kézhez kaphatja keverékét.

Ráadásul megkönnyítjük dolgát azzal, hogy automatikusan küldjük a következő havi adagot, mielőtt az aktuális elfogy, így Ön időt takarít meg, és nem kell az újrarendeléssel bajlódnia.

 

Bármikor módosíthatja...

Ha lova súlya, munkavégzése vagy tápanyagigénye megváltozik, egyszerűen frissítheti az adatait, és újra alkothatja kiegészítőjét.

Egy gombnyomással bármikor módosíthatja, szüneteltetheti vagy törölheti.

 

ss

To find out more about what to expect when creating your Bespoke All-In-One™ supplement, please tap here.