Üdvözöljük a Feedmark webhelyen

TÖBB MINT 40 ÉV TAPASZTALAT

feefologo
Anglia másnap - heti 7 nap
EU 3-5 nap, USA 5-10 nap
Üdvözöljük a Feedmark-nál
Nincsenek tételek a kosárban.
Bezárás

KAPJON 40%-OT INGYEN - Kattintson a részletekért! - BIZTONSÁGOS ÉRINTÉSMENTES KISZÁLLÍTÁS

Szűrők
Keresés

Terms and Conditions

Utoljára frissítve: 2018 március 28.

 

Az Általános Szerződési Feltételek nem szabályozzák az Ön alapvető jogait.

A feedmark.com tulajdonosa és üzemeltetője a Feedmark Limited(brit vállalat). Cégszám:1436507

Megkérjük Önt, hogy nyomtassa ki ezeket a az Általános szerződési feltételeket, illetve kérésre e-mail-ben elküldjük Önnek. Ehhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen(angol nyelven), vagy a [email protected] e-mail címen(magyar nyelven)!

 

1.      Általános

 

Nem vállalunk feleősséget(a törvény által megengedett legnagyobb mértékben) a weboldalon szereplő adatok pontosságáért, amelyek műszaki pontatlanságokat vagy tipográfiai hibákat tartalmazhatnak. Ez a rendelkezés azonban nem érinti az Ön törvényes jogait és jogorvoslatait. A termék kifejezett vagy hallgatólagos felhasználására vonatkozó ajánlások kifejezetten kizárják a lófélék vagy más fajok gyógyítására vonatkozó tanácsokat, amelyekre általában állatorvosi tanácsot kérnének. 

Ilyen esetekben tanácsos megfelelően képzett állatorvoshoz fordulni, és tanácsot kérni a kezelésről. Ezek az Általános Szeződési Feltételek tartalmazzák a teljes vásárlással kapcsolatos megállapodásainkat, a weboldalon található árainkat és elérhetőségeinket. Ezek nem változtathatók, kivéve írásban és a Feedmark Limited igazgatójának aláírásával.

 

2.      Kiszállítás

 

Az online vagy telefonon elküldött rendeléseket ugyanazon vagy a következő munkanapon küldjük el(a hét minden napján), az DHL, a Royal Mail vagy a társaság által kijelölt bármely más, szállítóval, amely meggyorsítja a kézbesítést. Az DHL által szállított megrendelések nyomonkövetése a szállító csomagazonosítójával történhet. Ha online adta le megrendelését, e-mailben küldjük el azonosító számát.

Egyéb esetben azonosító számot a 0044 1986 782368 telefonszámon(angol nyelven) kérhet, munkaidőben. Tehát hétfőtől péntekig 8:30-tól 17:30-ig, hétvégén 10:00-től 16:00-ig (Évente négy alkalommal zárva vagyunk: december 24., december 25., újév napján és Húsvét vasárnap). Minden egyéb alkalommal a Feedmark ügyfélszolgálata szívesen segít Önnek.

Célunk a következő munkanapi kézbesítés (az Egyesült Királyság területén), ha megrendelését 16.30 előtt, Bespoke All-In-One™esetében 15:00 előtt leadta. Ha szállítási címe a Skót Felföldön, a Man-szigeteken, az Északi-szigeten vagy a Csatorna-szigeteken van, a kézbesítés több időt vehet igénybe. Ha nem kapja meg csomagját, kérjük jelezze számunkra! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 0044 1986 782368 telefonszámon(angol nyelven), az [email protected] e-mail címen(angol nyelven), vagy a [email protected] e-mail címen(magyar nyelven). 14 nap elteltével nem tudjuk nyomon követni a bejelentett hiányzó csomagokat, ezért kérjük bizonyosodjon meg róla, hogy még időben jelentette-e a hiányzó csomagot!

Ha először vásárolta meg termékünket a Bespoke All-In-One™-t, akkor azt a következő munkanapon küldjük el (Európába 3-5 napon belül), kivéve, ha Ön más dátumot kér. Ha előfizetése már fut, készítménye automtikusan elküldésre kerül a következő fizetési dátum után. Legfeljebb hét nappal a feladás dátuma előtt módosíthatja a terméket. 

A rendeléseket postafiókba nem tudjuk teljesíteni!

 

3.      Fizetés

 

Ha feliratkozott Bespoke All-In-One™ szolgáltatásunkra, havonta kell fizetnie, amíg nem szünetelteti vagy törli feliratkozását. A feliratkozás visszavonásához jelentkezzen be fiókjába a feedmark.com weboldalon, és válassza a "mégse" lehetőséget. Előfizetését legfeljebb hét nappal a következő megrendelés kiküldése előtt mondhatja le.

Ha módosítja készítményét vagy lova adatait, ez a módosítás befolyásolhatja a fizetendő összeget. Értesítést fog kapni, ha megváltoztatja a lova súlyát, vagy ha hozzáadja/eltávolítja valamelyik összetevőt Bespoke All-In-One™-jából.

A Feedmark minden hónapban automatikus levonja a fizetendő összeget a következő kézbesítés előtt. Ha fizetése elutasításra kerül, a Feedmark felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy erről értesítse.

A Feedmark fenntartja a jogot, hogy termékei árait bármikor megváltoztassa. Ha aktív előfizetéssel renelkezik a Bespoke All-In-One™-ra, ezek az árváltozások hatással lesznek a következő fizetendő összegre.

 

Hitelkártya biztonság

A feedmark.com és a biztonságos fizetési szolgáltatóink a legújabb technológiát használják hitelkártyájuk és személyes adataik védelmére. Egyik fél sem bocsát ki információkat külső szervezeteknek, kivéve a fizetési adatok banki szervezeteknél vagy PayPalnál történő ellenőrzése során. Megrendeléseit biztonságos titkosítás(biztonságos tranzakciók internetes szabványa) segítségével külheti el. A személyes információk e-mailen vagy internetes linken történő továbbításával járó veszteségeket, károkat kizárólag Ön viseli.

 

Biztonságos tranzakciók

A feedmark.com a lehető legbiztonságosabb vásárlási élményt nyújtja Önnek. Mivel az ajánlatok és a technológiák változnak, fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk, módosítsuk, hozzáadjunk vagy eltávolítsunk részleteket Adatvédelmi Irányelveinből, valamit Általános Szerződési Feltételeinkből.

Ha az irányelv változásai jelentősek, arról e-mailben értesítjük ügyfelelinket. Kérjük rendszeresen ellenőrizze adatvédelmi irányelveinket a változásokkal kapcsolatban! Ha bármilyen kérdése van, vagy további magyarázot szeretne kapni, vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal!

 

4.      Kommunikáció és marketing

 

Ahhoz, hogy a Feedmark vásárlójává váljon szükségünk van a keresztnevére, vezetéknevére, számlázási címére, kézbesítési címére, e-mail címére, telefonszámára, lova adataira(a terméktől függően), a fizetés és a a szállítás részleteire, hogy segítsen nekünk feldolgozni és kézbesíteni rendelését. Ezzel beleegyezik abba, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel megrendelésével kapcsolatban.

A Feedmark kapcsolatba léphet Önnel marketingkommunikáció okán is, hogy folyamatosan tájékoztassa a legfrissebb hírekről és ajánlatokról, vagy hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg Önnek. Ezen fajta kommunikációk nem kötelezőek, csak akkor küljük el, ha Ön ehhez hozzájárult. Ezt megteheti a "Fiókom" menüpont kommunikációs beállításai segítségével. További információkért olvassa el Adatvédelmi Irányelveinket!

Ha nem szeretne tőlünk marketinganyagot kapni, akkor leiratkozhat, vagy kérheti adatainak módosítását vagy törlését, ha felveszi velünk a kapcsolatot a 0044 1986 782368 telefonszámon(angol nyelven), az [email protected] e-mail címen(angol nyelven), vagy a [email protected] e-mail címen(magyar nyelven).

 

5.      A feedmark.com adatvédelmi garanciája

 

Az Ön nevét, címét, e-mail címét vagy személyes adatait harmadik félnek nem adjuk ki. Teljeskörű információért olvassa el Adatvédelmi Irányelveinket!

 

6.      Visszaküldés és rendelés törlése

 

Ha elégedetlen megrendelésével pénz-visszafizetési garanciát vállalunk kizárólag a vödrös kiszerelésű termékekre. Ha vissza kell küldenie egy megvásárolt terméket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a  0044 1986 782368 telefonszámon(angol nyelven), vagy az [email protected] e-mail címen(angol nyelven), vagy a [email protected] e-mail címen(magyar nyelven)!

Ahhoz, hogy a vödörben érkezett kiegészítők árát visszatérítsük, kérjük a terméket(saját költségén) küldje vissza, amint megérkezett, bontatlan csomagolásban! A termék kézhezvétele után visszatérítjük a visszaküldött termékek teljes árát, amenyiben eredeti állapotukban érkeznek meg. Az utántöltó zsákokra, kibontott vagy részben használt termékekre nem vállalunk pénz-visszafizetési garanciát!

A Bespoke All-In-One™-on kívül minden termék megrendelését törölheti az elküldés időpontjáig, a 0044 1986 782368 telefonszámon(angol nyelven). Miután megrendelését elküldtük, a rendelés törlése nem lehetséges, és megrendelést visszatérítésként kell kezelni. Nem javasoljuk a megrendelések e-mailben való törlését, mert előfordulhat, hogy ezeket a megrendelések előtt nem látjuk időben.

A Bespoke All-In-One™ rendelések előfizetését törölheti, ha bejelentkezik a feedmark.com online fiókjába, és ott kiválasztja a "mégse" lehetőséget. Előfizetését legfeljebb a következő megrendelés kézbesítése előtt 5 nappal vonhatja vissza.

Pénzét az áruk kézhezvételétől vagy a megrendelés törlésétől számított 7 napon belül visszatérítjük, attól függően hogy melyik történt korábban. A visszaküldött áru mellett szerepelnie kell a nevének, a megrendelés dátumának, a megrendelés számának, és továbbítani kell ügyfélszolgálati képviselőinknek az alábbi címen. Ha nem fizeti a visszaküldés költségét, akkor annak árát a visszatérítendő összegből fogjuk levonni.

Visszaküldési cím: Feedmark Limited Church Farm St Cross Harleston Norfolk IP20 0NY

 

Sérült vagy hibás termékek

Ha sérült vagy hibás terméket kap tőlünk, kérjük amint lehetséges vegye fel velünk a kapcsolatot, és a következő lehetőségeket fogjuk kínálni Önnek: azonnali csere, teljes visszatérítés, azonos értékű alternatív termék. Kérjük küldje el a sérült termékről készített fényképeket az [email protected] e-mail címre(angol nyelven), vagy a [email protected] e-mail címre(magyar nyelven), vagy küldje vissza a sérült vagy hibás terméket, mielőtt mi elküldjük a csereterméket. Az esetleges problémákat a kézbesítéstől számított 14 napon belül jelezni kell! A csereszállításokért semmilyen további szállítási vagy kezelési díjat nem számolunk fel. 

 

Általános

Nem vállalunk felelősséget az általunk, alkalmazottaink vagy képviselőink által okozott károkért vagy veszteségekért, amennyiben:

a) nem sértik meg a szolgáltatási kötelezettséget  - Ön vagy mi vagy bármely alkalmazottunk vagy képviselőnk felé

b) ha az ilyen veszteség vagy sérülés indokoltan, előre nem látható okból kifolyólag keletkezett

c) ha a veszteségek vagy károk az Ön által a jelen feltételek bármelyikének megsértéséből adódtak

d) ha az ilyen veszteség vagy kár bármilyen üzleti vagy fogyasztói kárhoz kapcsolódik, ideértve a harmadik személy által (pl: gazdasági krízis) okozott adatvesztést, az elveszített nyereséget és az üzleti fennakadásokat.

Nem vállalunk feleősséget(a törvény által megengedett legnagyobb mértékben) a weboldalon szereplő adatok pontosságáért, amelyek műszaki vagy tipográfiai hibákból adódnak. Az összes termék kizárólag személyes használatra készült, ezért nem adható el és nem újraértékesíthető!